Avaliações de Cannibale Royale Amsterdam

Avaliações recentes

4.0
Burak
21 julho 2022

Super, dank jullie wel!

Reacção a Cannibale Royale

Hi Burak, Bedankt voor je mooie review en 5 ster beoordeling! We hopen je snel weer te mogen ontvangen bij Cannibale Royale! Un bisou de Cannibale

Mahir
20 julho 2022

Ik weet niet of het door de warmte kwam maar alleen de servetten waren van hoge kwaliteit.

Reacção a Cannibale Royale

Hi Mahir, Bedankt dat je de tijd hebt genomen je feedback te geven. Onze excuses voor de verlate reactie, wij zagen deze recensie zojuist pas. Jammer dat je geen goede ervaring hebt gehad, onze oprechte excuses hiervoor. Bij Cannibale Royale nemen wij elke recensie serieus en behandelen deze altijd met ons team. Wij proberen de kwaliteit bij al onze vestigingen zo hoog mogelijk en gelijkwaardig te houden, maar hier is duidelijk iets fout gegaan. Zou jij ons je feedback en een kopie van je bon kunnen sturen naar bookingcrd@cannibaleroyale.nl? Ik hoop van je te horen en nogmaals onze oprechte excuses! Un bisou de Cannibale

Daan
20 maio 2022

Sweet potato fries were very cold Ordered coke zero and got a regular coke Ribs were outstandinh!

Reacção a Cannibale Royale

Hi Daan, Thank you for your review and your feedback. It sounds like something went very wrong during this visit, for which we sincerely apologize. We are happy to hear though you enjoyed our Ribs! We will discuss this internally with the team, and we hope you will give us another chance. Un bisou de Cannibale

Jessica Lombardo
5 maio 2022

I wrote twice in comments of my order my request that was ignored. I asked for fries to be well done and they were once again soft and undercooked. I will refrain from Take away in the future.

Reacção a Cannibale Royale

Hi Jessica, Thanks for taking the time to write a review and leave your feedback. We’re saddened to read about your experience regarding the fries. Your feedback will be forwarded to the kitchen management in order to find out what had happened and also to ensure this will not happen again. Hopefully you will give us a second chance! Un bisou de Cannibale

Jorn
30 novembro 2021

Frieten waren wat zompig en de spareribs lauw. Was niet de beste bestelling dit keer.

Reacção a Cannibale Royale

Hi Jorn, Bedankt dat je de tijd hebt genomen je feedback te geven. Jammer dat je niet zo'n goede ervaring hebt gehad deze keer. We hebben zojuist je recensie meegenomen in de keukenmanagers vergadering en kunnen je verzekeren dat je volgende ervaring een fantastische wordt. Excuses. We hopen wel dat je ons nog een tweede kans geeft, zodat wij de bittere nasmaak kunnen wegspoelen met warme en sappige ribs . Un bisou de Cannibale

Qennie
24 novembro 2021

Burgers waren als vanouds top! Alleen de zoete aardappelfriet was koud en de coleslaw was niet echt smaakvol.

Reacção a Cannibale Royale

Hi Qennie, Bedankt dat je de tijd hebt genomen je feedback te geven. Goed om te horen dat de burger gesmaakt heeft! Jammer dat je niet zo tevreden was over onze zoete aardappelfriet en coleslaw. We hebben zojuist je recensie meegenomen in de keukenmanagers vergadering en kunnen je verzekeren dat je volgende ervaring een fantastische wordt. Excuses. We hopen wel dat je ons nog een tweede kans geeft, zodat wij de bittere nasmaak kunnen wegspoelen met warme zoete aardappelfriet. Un bisou de Cannibale

D
28 outubro 2021

Ik had een hamburger besteld en heel eerlijk gezegd had ik mij er iets meer van voorgesteld. De burger was prima maar het stille jongetje van de klas vergeleken bij de spareribs.

Reacção a Cannibale Royale

Hi D, Bedankt dat je de tijd hebt genomen je feedback te geven. Jammer dat je niet zo tevreden was over onze burger. We hebben zojuist je recensie meegenomen in de keukenmanagers vergadering en kunnen je verzekeren dat je volgende ervaring een fantastische wordt. Excuses. We hopen wel dat je ons nog een tweede kans geeft, zodat wij de bittere nasmaak kunnen wegspoelen met een sappige burger. Un bisou de Cannibale

S">
27 outubro 2021

z">

Reacção a Cannibale Royale

Hi S, Thank you for your 5 star review! We hope to see you again soon! Un bisou de Cannibale

IV
9 outubro 2021

The burger was really yummy! Unfortunately the sweet potato fries were really soggy. It’s not the first time I’ve ordered from here and normally the fries are really delicious so I think I was just unlucky

Reacção a Cannibale Royale

Hi IV, Thanks for taking the time to write a review. We are very happy to hear you were pleased about most part of the food! Yet we’re saddened to read about your experience regarding the fries. Your feedback will be forwarded to the kitchen management in order to find out what had happened and also to ensure this will not happen again. Un bisou de Cannibale

Thirza
18 setembro 2021

De spareribs waren goed mals, maar had heel weinig smaak. Het viel echt tegen

Reacção a Cannibale Royale

Hi Thirza, Bedankt dat je de tijd hebt genomen je feedback te geven. Jammer dat je geen goede ervaring hebt gehad. We hebben zojuist je recensie meegenomen in de managers vergadering en kunnen je verzekeren dat je volgende ervaring een fantastische wordt. Excuses. We hopen wel dat je ons nog een tweede kans geeft, zodat wij de bittere nasmaak kunnen wegspoelen met onze sappige ribs. Un bisou de Cannibale

Jan
1 agosto 2021

Bestelde frietjes waren niet meegegeven in de tas; bellen kon niet door de drukte. Toch €4 teveel betaald.

V d graaf
31 julho 2021

Friet was hard en sparrows ok maar niet super

Kim
30 junho 2021

de spareribs waren heel droog.

Vk
23 maio 2021

De bestelling stond waarschijnlijk al lang klaar. Het afhaaltijd stip was 19:10, ik ben nog eerder naar binnen gegaan om 19:00 en kon toen meteen de order meenemen en die was vrijwel helemaal koud. Order wordt dus niet op afhaaltijd afgesteld wat jammer is van het eten. Verder hadden de ribs nauwelijks marinade erover heen. Waren vrij kaal, zo niet gewend.

Alexander
13 maio 2021

Daar ik normaal super tevreden ben (5 sterren rating via ubereats) was de ervaring dit echt zeer teleurstellend. Allereerst kwam de bestelling ongeveer een uur vroeger dan de aangegeven tijd op de bestelling (17.55 ipv 18.45). Op dat moment zit je zoals u hopelijk begrijpt nog helemaal niet op avondeten te wachten.. Ten tweede was het eten koud (niet lauw te noemen). Vooral de zoete aardappelfriet was koud waar nota bene nog extra voor wordt gerekend.

Brenda
7 maio 2021

Lekker, zoals het hoort.

Toni
3 maio 2021

Heerlijk eten zoals altijd! Lekker, snel en fantastisch. Enige verbeterpunt is dat het eten een beetje koud was. Zou 100% perfect zijn als het lekker warm zou aankomen. Voor de rest top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega sĂŁo geralmente mais longos aos domingos.

Hailey
27 abril 2021

We zijn veel uiteten geweest, maar de take away viel wel tegen. Het begon met het lekken van de bakjes en daardoor zat de auto onder met jus van het vlees. De koolsla waar ik normaal zo dol op ben viel ook echt tegen had geen smaak. En eigenlijk proefde alles wel anders als hoe ik het gewend ben. Hoop dat jullie snel weer open mogen en wij lekker bij jullie mogen en zoals wij het gewend zijn.

Dagmar
26 abril 2021
Pim
18 abril 2021

Het eten was lauw

Orlando
12 abril 2021

Heerlijk

Dagmar
11 abril 2021
Joost
7 abril 2021

alles weer top, maar... de burger was wat aan de koude kant.

Mike
7 abril 2021

Ik ging mijn bestelling van twee maal spare ribs met frites in Amsterdam Zuid afhalen en deze stond keurig op tijd klaar. Thuis aangekomen, ritje van 5 minuten met de auto, waren de spare ribs lauw warm en ietwat droog en de frites waren ook lauw warm. De smaak van de spare ribs was erg goed en de sausjes waren ook erg lekker.

Simone
26 março 2021

Kan beter wachten tot je weer in het restaurant kan eten, take away is 10x niks. Niet voor herhaling vatbaar. Jammer.

Kristen St. Jago
23 março 2021

Super lekker!

Manon
20 março 2021

2 hamburges en 1 steak besteld. 1 hamburger waren ze vergeten, maar werd snel nageleverd. Heerlijke verse hamburger met heerlijk broodje. De steak was ook erg lekker. De friet vond ik persoonlijk minder. Dit waren franse frietjes, beetje klef en niet echt warm.

Rein
15 março 2021

Fries where ridiculous salty. Looks like they Done it twice , burger bread was wet and burger over cooked

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega sĂŁo geralmente mais longos aos domingos.

Joost
12 março 2021

Snel bezorgd. De bezorger was heel vriendelijk. Alles was warm en alles was lekker. Prima!

Douwe-Jan
8 março 2021

Bestelling eenvoudig via site te doen. Bij de afgesproken afhaaltijd maar kort hoeven te wachten en alles zo heet mee gekregen. Hadden in opmerkingen gevraagd of bitterballen mogelijk waren en ook dat zat in de zak. Top!

Petra
7 março 2021

Super snel bezorgd, maar alles was koud. Erg jammer.

Tim
6 março 2021

Zoals altijd uitermate smakelijk. Ribs vielen van het bot en de wings waren zeer tasty.

Dennis
1 março 2021

Enige aanmerking die ik heb is dat ik nog wel zo'n portie spareribs had gelust, zo lekker was het weer.

Jorn
26 fevereiro 2021

Frieten waren erg zompig. De bezorging duurde erg lang. Kan met de vrijdagavond te maken hebben maar nog steeds niet de beste ervaring.

Rodney Isebia
22 fevereiro 2021

Friet was vergeten waardoor biefstuk koud werd. Vond kwaliteit van de biefstuk dit keer minder. En wij hebben eerder in het restaurant gegeten waar we dus super tevreden waren maar dit viel erg tegen. Heel jammer

CXF
14 fevereiro 2021
Astrid
14 fevereiro 2021

Jammer van het bijgerecht.. coleslaw besteld en frites gekregen.. nu hadden we 3x frites (2 normaal en 1 zoete aardappel)

Ravi
11 fevereiro 2021

Top afgehandeld! Klasse werk