Beoordelingen van Cannibale Royale Amsterdam

Recente recensies

4.0
Qennie
24 november 2021

Burgers waren als vanouds top! Alleen de zoete aardappelfriet was koud en de coleslaw was niet echt smaakvol.

Reactie van Cannibale Royale

Hi Qennie, Bedankt dat je de tijd hebt genomen je feedback te geven. Goed om te horen dat de burger gesmaakt heeft! Jammer dat je niet zo tevreden was over onze zoete aardappelfriet en coleslaw. We hebben zojuist je recensie meegenomen in de keukenmanagers vergadering en kunnen je verzekeren dat je volgende ervaring een fantastische wordt. Excuses. We hopen wel dat je ons nog een tweede kans geeft, zodat wij de bittere nasmaak kunnen wegspoelen met warme zoete aardappelfriet. Un bisou de Cannibale

D
28 oktober 2021

Ik had een hamburger besteld en heel eerlijk gezegd had ik mij er iets meer van voorgesteld. De burger was prima maar het stille jongetje van de klas vergeleken bij de spareribs.

Reactie van Cannibale Royale

Hi D, Bedankt dat je de tijd hebt genomen je feedback te geven. Jammer dat je niet zo tevreden was over onze burger. We hebben zojuist je recensie meegenomen in de keukenmanagers vergadering en kunnen je verzekeren dat je volgende ervaring een fantastische wordt. Excuses. We hopen wel dat je ons nog een tweede kans geeft, zodat wij de bittere nasmaak kunnen wegspoelen met een sappige burger. Un bisou de Cannibale

S">
27 oktober 2021

z">

Reactie van Cannibale Royale

Hi S, Thank you for your 5 star review! We hope to see you again soon! Un bisou de Cannibale

IV
9 oktober 2021

The burger was really yummy! Unfortunately the sweet potato fries were really soggy. It’s not the first time I’ve ordered from here and normally the fries are really delicious so I think I was just unlucky

Reactie van Cannibale Royale

Hi IV, Thanks for taking the time to write a review. We are very happy to hear you were pleased about most part of the food! Yet we’re saddened to read about your experience regarding the fries. Your feedback will be forwarded to the kitchen management in order to find out what had happened and also to ensure this will not happen again. Un bisou de Cannibale

Thirza
18 september 2021

De spareribs waren goed mals, maar had heel weinig smaak. Het viel echt tegen

Reactie van Cannibale Royale

Hi Thirza, Bedankt dat je de tijd hebt genomen je feedback te geven. Jammer dat je geen goede ervaring hebt gehad. We hebben zojuist je recensie meegenomen in de managers vergadering en kunnen je verzekeren dat je volgende ervaring een fantastische wordt. Excuses. We hopen wel dat je ons nog een tweede kans geeft, zodat wij de bittere nasmaak kunnen wegspoelen met onze sappige ribs. Un bisou de Cannibale

Jan
1 augustus 2021

Bestelde frietjes waren niet meegegeven in de tas; bellen kon niet door de drukte. Toch €4 teveel betaald.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

V d graaf
31 juli 2021

Friet was hard en sparrows ok maar niet super

Kim
30 juni 2021

de spareribs waren heel droog.

Vk
23 mei 2021

De bestelling stond waarschijnlijk al lang klaar. Het afhaaltijd stip was 19:10, ik ben nog eerder naar binnen gegaan om 19:00 en kon toen meteen de order meenemen en die was vrijwel helemaal koud. Order wordt dus niet op afhaaltijd afgesteld wat jammer is van het eten. Verder hadden de ribs nauwelijks marinade erover heen. Waren vrij kaal, zo niet gewend.

Alexander
13 mei 2021

Daar ik normaal super tevreden ben (5 sterren rating via ubereats) was de ervaring dit echt zeer teleurstellend. Allereerst kwam de bestelling ongeveer een uur vroeger dan de aangegeven tijd op de bestelling (17.55 ipv 18.45). Op dat moment zit je zoals u hopelijk begrijpt nog helemaal niet op avondeten te wachten.. Ten tweede was het eten koud (niet lauw te noemen). Vooral de zoete aardappelfriet was koud waar nota bene nog extra voor wordt gerekend.

Brenda
7 mei 2021

Lekker, zoals het hoort.

Toni
3 mei 2021

Heerlijk eten zoals altijd! Lekker, snel en fantastisch. Enige verbeterpunt is dat het eten een beetje koud was. Zou 100% perfect zijn als het lekker warm zou aankomen. Voor de rest top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hailey
27 april 2021

We zijn veel uiteten geweest, maar de take away viel wel tegen. Het begon met het lekken van de bakjes en daardoor zat de auto onder met jus van het vlees. De koolsla waar ik normaal zo dol op ben viel ook echt tegen had geen smaak. En eigenlijk proefde alles wel anders als hoe ik het gewend ben. Hoop dat jullie snel weer open mogen en wij lekker bij jullie mogen en zoals wij het gewend zijn.

Dagmar
26 april 2021
Pim
18 april 2021

Het eten was lauw

Orlando
12 april 2021

Heerlijk

Dagmar
11 april 2021
Joost
7 april 2021

alles weer top, maar... de burger was wat aan de koude kant.

Mike
7 april 2021

Ik ging mijn bestelling van twee maal spare ribs met frites in Amsterdam Zuid afhalen en deze stond keurig op tijd klaar. Thuis aangekomen, ritje van 5 minuten met de auto, waren de spare ribs lauw warm en ietwat droog en de frites waren ook lauw warm. De smaak van de spare ribs was erg goed en de sausjes waren ook erg lekker.

Simone
26 maart 2021

Kan beter wachten tot je weer in het restaurant kan eten, take away is 10x niks. Niet voor herhaling vatbaar. Jammer.

Kristen St. Jago
23 maart 2021

Super lekker!

Manon
20 maart 2021

2 hamburges en 1 steak besteld. 1 hamburger waren ze vergeten, maar werd snel nageleverd. Heerlijke verse hamburger met heerlijk broodje. De steak was ook erg lekker. De friet vond ik persoonlijk minder. Dit waren franse frietjes, beetje klef en niet echt warm.

Rein
15 maart 2021

Fries where ridiculous salty. Looks like they Done it twice , burger bread was wet and burger over cooked

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joost
12 maart 2021

Snel bezorgd. De bezorger was heel vriendelijk. Alles was warm en alles was lekker. Prima!

Douwe-Jan
8 maart 2021

Bestelling eenvoudig via site te doen. Bij de afgesproken afhaaltijd maar kort hoeven te wachten en alles zo heet mee gekregen. Hadden in opmerkingen gevraagd of bitterballen mogelijk waren en ook dat zat in de zak. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
7 maart 2021

Super snel bezorgd, maar alles was koud. Erg jammer.

Tim
6 maart 2021

Zoals altijd uitermate smakelijk. Ribs vielen van het bot en de wings waren zeer tasty.

Dennis
1 maart 2021

Enige aanmerking die ik heb is dat ik nog wel zo'n portie spareribs had gelust, zo lekker was het weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jorn
26 februari 2021

Frieten waren erg zompig. De bezorging duurde erg lang. Kan met de vrijdagavond te maken hebben maar nog steeds niet de beste ervaring.

Rodney Isebia
22 februari 2021

Friet was vergeten waardoor biefstuk koud werd. Vond kwaliteit van de biefstuk dit keer minder. En wij hebben eerder in het restaurant gegeten waar we dus super tevreden waren maar dit viel erg tegen. Heel jammer

CXF
14 februari 2021
Astrid
14 februari 2021

Jammer van het bijgerecht.. coleslaw besteld en frites gekregen.. nu hadden we 3x frites (2 normaal en 1 zoete aardappel)

Ravi
11 februari 2021

Top afgehandeld! Klasse werk